21 de novembre, 2011

POWER POINT

Un altre del programa que hem après a classe de GTIC o hem reforçat a sigut el Power Point..


El Power Point és un programa on la informació surt en forma de presentació a través de diverses diapositives.hi pot haver lletres, fotografies, música, enllaços per accedir a altres pàgines...és un dels suports visuals més fàcils i més utilitzats.
Un dels avantatges  què ens ofereix el "P.P"  és què podem encerclar, subratllar, marcar paraules a la vegada que estem explicant el contingut. ( encara que és poc freqüent utilitzar-los).
Com ja he comentat avans, és un programa senzill d'utilitzar entre d'altres coses podem posar imatges una per sobre de les altres, utilitzar fletxes, possar icones per poder anar a altre diapositives, utilitzant efectes ( anar a " agregar efecto" i després a "picture 2").
  • No es recomanable utilitzar molta lletra, ja que la gent tendeix a seguir-la i a no mostrar tanta atenció en el què s'està explicant.
  • Tampoc és recomanable utilitzar el fons negre o molt fosc, ja que es cansa la vista, dona sensació de tristesa... s'ha d'utilitzar colors clars o millor el blanc.
  • Les imatges han de reforçar el nostre discurs
  • Hem de destacar títols i aspectes importants,amb lletres i mides diferents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada