08 de gener, 2012

Twitter

A continuació parlaré del twitter que és una nova "red social".
Aquesta posa en contacte a molts usuaris segons si els segueixes o no. Es a dir un usuari de twitter et pot seguir en a tú però tu no necessàriament has  de veure el seu perfil.
El twitter és diferencia d'altres xarxes socials ja que en aquí hi ha una certa limitació a l'hora d'escriure un missatge tant en el teu mur com en el d'un altre seguidor o que tu segueixis.
Els missatges que enviem som públics, però també pots tenir la possibilitar de privatitzar-los i bloquejar a algun seguidor.
El twitter pot servir com a una eina d'aprenentatge ja que segueixes a certs personatges que t'interessen, es a dir que que la informació que poden posar pot ser de la teva necessitat o et pot interessar. Tant a nivell personal com el camp professional ( què és per al què més s'utilitza).

La manera de fer-te un compte de twitter és molt senzilla només t'has de ficar a la seva pagina crear un perfil amb un nom i una contrasenya i ja tindràs el teu twitter. Després has de buscar gent que t'interessi, clicar a     " seguir" i ja podràs veure tot el que posa en el seu perfil. Es molt senzill. També tens la possibilitat de crear una mini descripció teva ( professió, alguns aspectes personals...) i posar on vius.

Per ultim en  aquesta entrada explicaré el que són els hashtags ( #) són unes etiquetes que s'utilitzen per buscar informació d'una manera més ràpida. S'utilitzen en aquest programa,al twitter i és posen davant de la petit comentari que volem expressar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada