21 de novembre, 2011

LA VIQUIPÈDIA

En aquesta nova entrada del meu bloc, parlaré sobre la Viquipèdia, pràctica que vam fer a classe. 

Començaré per definir-la. La Viquipèdia és una enciclopèdia oberta elaborada en col·laboració amb alguns lectors ( els interessats), què son ells mateixos qui la van modificant afegint noves informacions ( sempre verídiques i citades). Els canvis què no és consideren correctes, és solen treure ràpidament.

A la classe de GTIC ens vam posar en grup i a continuació vam posar en pràctica aquesta eina col·laborant amb la viquipèdia. Els passos què vam seguir son els següents:

1- Cercar la pàgina de la Viquipèdia i totes les membres del gruo crear-nos un compte per poder introduir  informació i així col·laborant amb aquesta enciclopèdia online.
El nostre tema a modificar és " El síndrome de down".

2. Un cop ja teníem el tema escollit, vam llegir la publicació i vam aportar informació que faltava ( concretament la vam citar d'un llibre)  a continuació varem clicar la pestanya "modifica" per poder insertar un nou punt. Una vegada creat introduïm la informació que desitgem, cliquem "modifica" i per finalitzar i guardar els canvis marquem l'opció " desa la pàgina".
L'objectiu principal de la Viquipèdia és la col·col·laboració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada